crypto

Hoe Bitcoin te verdienen: 4 eenvoudige manieren om meer BTC te verdienen

Voor veel mensen is het kopen van grote hoeveelheden Bitcoin geen financieel haalbare investeringsstrategie. Maar het goede nieuws is dat er nu meer alternatieven dan ooit zijn die het voor mensen gemakkelijk maken om hoe geld verdienen met Bitcoin.

En geloof het of niet, in sommige gevallen moet je bijna niets doen om te beginnen met verdienen.

1. Verdien Bitcoin met een Crypto Interest-account

Net zoals mensen vroeger (en, laten we eerlijk zijn, nog steeds) hun geld opslaan op bankrekeningen en rente ontvangen op hun deposito’s, zijn  crypto-renterekeningen  een nieuw en opwindend model voor de blockchain-industrie. Dit model wordt vaak op verschillende manieren gedaan, waaronder rente-verdienende accounts. Sommige mensen noemen dit ook gewoon het uitlenen van uw Bitcoin. Uiteindelijk is het resultaat hetzelfde – door uw Bitcoin of andere cryptocurrencies over te dragen aan de financiële dienstverlener, zult u na verloop van tijd rente op uw Bitcoin verdienen.

2. Krijg Cash-Back in Bitcoin wanneer u online winkelt

Ebates , een populaire Google Chrome-extensie, biedt klanten geld terug voor hun aankopen op duizenden websites. Ze werken met bijna alle grote online retailers, inclusief alles van Best Buy tot Groupon en Nike. Nadat u de extensie hebt geïnstalleerd en een account hebt gemaakt, laat Ebates u weten of er kortingen beschikbaar zijn terwijl u door de website van een winkel bladert. Met één klik kunt u de kortingen activeren. Aan het einde van elk kwartaal krijg je een cheque van Ebates met je cashback- saldo. Het is zo simpel.

3. Verdien Bitcoin met affiliate marketing

Affiliate marketing is een populaire manier om geld te verdienen voor bloggers, nieuwssites, beïnvloeders van sociale media en dagelijkse mensen. Bedrijven bieden unieke URL’s of promotiecodes voor aangesloten marketeers om naar hun publiek te sturen. Als iemand die op die link klikt, een aankoop doet op uw aangesloten link, ontvangt u een beloning. Bezoek Vuljespaarpot voor meer hulp.

4. Krijg betaald in Bitcoin

Veel mensen zijn begonnen Bitcoin en andere cryptocurrencies te accepteren als betaling voor hun werk. Dit is een bijzonder aantrekkelijke optie voor mensen die bitcoin willen verdienen vanuit huis of als freelancer. Of je nu een editor, muzikant, social media manager of artiest bent, je kunt nu geld verdienen met cryptocurrency in ruil voor je diensten.

RSS
Follow by Email