crypto

Tips om de beveiliging van uw Binance-account te verbeteren

Beveiliging is de hoogste prioriteit bij Binance. We hebben talloze uren en middelen geïnvesteerd om ervoor te zorgen dat ons platform beschermd is tegen slechte actoren, inclusief de integratie van big data-analyse en AI-technologieën om ons te helpen aanvallen te voorkomen. We werken zelfs samen met verschillende bedrijven voor cyberbeveiliging en compliance in de blockchain-ruimte. Het beste beveiligingspartnerschap dat we kunnen opbouwen, is echter met de Binance-gemeenschap zelf.

1. Gebruik altijd Two-Factor Authentication (2FA), bij voorkeur Google Authenticator.

Het activeren van 2FA op uw Binance-account is een cruciale eerste stap om uw geld op binance exchange te beveiligen. Momenteel bieden we twee opties voor 2FA: SMS en Google Authenticator. We raden aan om Google Authenticator te gebruiken. Hoewel SMS 2FA wellicht handiger is, verhoogt dit de aanvalsvectoren die kunnen worden gebruikt om uw account te targeten (bijv. Sim-swapping ). We zullen binnenkort een derde optie introduceren voor Two-Factor Authentication: Universal 2nd Factor (U2F), ondersteunende apparaten zoals Yubico YubiKeys. Blijf op de hoogte van onze aankondigingen voor updates over deze functie.

  1. Controleer de lijst met apparaten die gemachtigd zijn om toegang te krijgen tot uw Binance-account. Als u apparaten ziet die u niet herkent of niet meer gebruikt, verwijdert u ze gewoon. Om dit te doen: a) Meld u aan bij uw Binance-account en navigeer naar “Mijn account” in uw browser of app.
  2. b) Bekijk “Apparaatbeheer” onderaan de pagina Mijn account in uw browser of onder het menu “Beveiliging” in de app.
  3. c) Verwijder niet-herkende of ongebruikte apparaten. Nadat een apparaat is verwijderd, heeft het geen toegang meer tot uw account tenzij u het opnieuw bevestigt via e-mail.

3. Gebruik een sterk wachtwoord voor uw Binance-account en wijzig dit regelmatig.

Het wordt ten zeerste aanbevolen om een ​​wachtwoord te gebruiken dat ten minste 8 tekens lang is en ten minste één hoofdletter, één kleine letter, één speciaal teken en één cijfer bevat.

Een sterk wachtwoord alleen is echter niet voldoende, want er zijn verschillende manieren waarop uw wachtwoord door een aanvaller kan worden verkregen. Met dit in gedachten is het een goede gewoonte om uw wachtwoord regelmatig te wijzigen. Deze praktijk moet niet worden beperkt tot uw Binance-account, maar ook worden gebruikt voor uw e-mailaccounts (vooral als deze wordt gebruikt voor een financiële account zoals Binance).

Voor uw eigen veiligheid worden uw opnames, telkens wanneer u het wachtwoord wijzigt dat is gekoppeld aan uw Binance-account, tijdelijk opgeschort gedurende een periode van 24 uur na de wijziging. Houd hier rekening mee bij het plannen van wachtwoordwijzigingen.

Voordat u overgaat tot bitcoin kopen Nederland en het gebruiken van Binance, is het nodig om eerst ervoor te zorgen dat je zo veilig mogelijk te werk gaat.

RSS
Follow by Email