Blog

Waarom is het kijken van een film in de buitenlucht een leuk idee? Een aantal voor- en nadelen!

Uitgaan om een film te zien een traditie die wordt genoten door individuen, gezinnen, groepen vrienden, en koppels uit op data. Als u reclame heeft gezien voor openluchtfilms in uw omgeving, bent u misschien wel nieuwsgierig naar deze evenementen. Hier is de reden waarom je moet overwegen om de bioscoop over te slaan de volgende keer dat je naar buiten gaat om een film te zien en het geven van een film in het park te proberen.

Menselijke interactie tijdens het kijken van de film

Uitgaan naar een film is een zeer sociale gebeurtenis; een van de redenen waarom je zou kunnen kiezen om uit te gaan en een film te zien, in plaats van het huren van een dvd, is vanwege de kans om nieuwe mensen te ontmoeten en met hen in contact te komen. Buitenfilms zijn gemaakt om te socialiseren. De sfeer is vriendelijk en ontspannen, zonder de noodzaak om stil te zijn zoals in een bioscoop. U kunt picknicken, eten en kaarten met vrienden voordat de film begint. Bovendien biedt een typische bioscoop plaats aan ongeveer 200 mensen, terwijl sommige buitenevenementen tot 10.000 mensen kunnen ontvangen.

Comfort als je een film wil bekijken

Je hoeft je niet te beperken tot één stoel zoals in een drukke bioscoop. Bij een openlucht bioscoop evenement heb je de vrijheid om je uit te strekken en te zitten zoals je wilt. Neem een comfortabele stoel, een deken of zelfs een luchtmatras mee om op te liggen. U zult ook niemand hebben die tegen uw stoel schopt zoals u in een bioscoop zou kunnen doen. Kinderen zijn meestal ook comfortabeler in een buitenomgeving.

Het kan frustrerend zijn om jonge kinderen naar een bioscoop te brengen, waar ze stil moeten zitten en rustig moeten toekijken. Bij een openlucht filmevenement hebben kinderen de vrijheid om op te staan en te spelen tijdens de film. Afhankelijk van de locatie zijn huisdieren zelfs toegestaan bij veel buitenfilmactiviteiten, waardoor een film onder de sterrenhemel leuk is voor het hele gezin.

Portemonneevriendelijk naar de film

Films die buiten in parken worden vertoond zijn een betaalbare manier om van een avondje uit te genieten, aangezien gemeenschappen vaak gratis openlucht bioscoop evenementen organiseren. U kunt een paar dollar uitgeven aan hapjes en drankjes als er een concessietribune is, of deze helemaal gratis houden en uw eigen filmhapjes meenemen.

Een unieke ervaring om een film te kijken

Een film die buiten wordt vertoond kan bijna overal plaatsvinden; flicks kunnen worden vertoond in parken, zwembaden, historische locaties en andere mooie locaties. Deze evenementen bieden een unieke kans om te genieten van wat meestal een binnenactiviteit is in een buitenomgeving onder de sterrenhemel.

RSS
Follow by Email