Blog

Wat zijn een aantal handige tips die je kunt bekijken als je graag films wil bekijken op je telefoon

Hoe gaat het met jullie? Ik hoop dat het weer daar goed is. Ik weet dat jullie van Android houden, maar misschien houden jullie ook van films! Vandaag onthullen we 3 geweldige film-apps die elke filmliefhebber op zijn telefoon zou moeten hebben. Laten we gaan!

1) Er zijn zo ontzettend veel apps om films te kijken op je telefoon

Run Pee is eerlijk gezegd een van de handigste filmapps die iemand op zijn telefoon kan hebben. Mijn favoriete functie is dat je met deze App een alarm kunt instellen om je te vertellen wanneer de beste tijd is om de wasruimte te bezoeken, zodat je niet veel van de film zou missen. Bovendien bevat de App ook een korte samenvatting van wat je hebt gemist terwijl je bezig was met je werk. Stel je voor dat je naar de wasruimte gaat om terug te komen en je te realiseren dat je het beste deel van de film hebt gemist. Wat een geldverspilling! Nu, dat zou je toch niet willen?

  • Herinner je je ook die grappige einde-van-de-film extra scènes in Monster Inc? Sommige films hebben zulke extra’s die de moeite waard zijn om naar te kijken. En deze App vertelt je of de film die je bekijkt extra’s heeft die je misschien wilt kijken. Geweldig!

2) IMDb Films & TV

Trailers, Screenshots, Casts, Show times, Ratings, Reviews en nog veel meer – allemaal verpakt in de IMDb App. Als u een fervent filmliefhebber bent, is dit een heilige graal voor u. Met een vingerafdruk weet je elk detail van elke film in de bioscoop. Het stelt u in staat om uw favoriete films te kopen met behulp van Amazon. Ongelooflijk. Ik weet zeker dat sommigen van jullie al eerder van deze App hebben gehoord. Als u op zoek bent naar een betere film App, zoek dan niet verder. Je hebt hem gevonden.

3) Maak gebruik van crackle om film reviews te kijken

Wilt u van uw telefoon een minifilmscherm maken? Nu kan dat! Met Crackle kun je vrij goede films (ik heb het hier niet over oude joekelfilms) op je telefoon bekijken. Er zijn films zoals Panic Room, Je knoeit niet met de Zohan enz. Je kunt de films die je eerder hebt bekeken delen en leuk vinden. Bovendien heeft het een nette, schone en makkelijk te gebruiken interface. Gezien, er zijn een paar Ads in de App en je kunt niet kijken naar de nieuwste blockbuster film, maar het is nog steeds een van de beste film streaming Android Apps die er is op Google Play. Ook heeft een snelle internetverbinding de voorkeur omdat we hier films streamen.

RSS
Follow by Email